Foglalkozásunk az Újbudai Montágh Imre Iskolában

Újbudán jártunk egy valódi integrációt megvalósító iskolában. Két órás cirkuszfoglalkozást tartottunk a gyerekeknek, akik egy korábban megvalósított színdarabbal bizonyították tehetségüket. Ez a zsonglőrködés közben is meglátszott!

Egy kis bemutató, és közös bemelegítő játékok után vetésforgóban Veronika Gallyas és Marton Szabo kollégámmal bemutattuk a vitt eszközöket: labda, diablolo, virágbot, poi. Majd egy show keretében mindenki megmutathatta, mit tanult aznap!

Mivel egy hétköznapi iskolai napba voltunk integrálva, így különösen rövid ideig tudtunk játszani a gyerekekkel. De minden perce megérte, a fellépések alatt tanúsított elhivatottsága pedig példaértékű volt a gyerekeknek. Fontos kezdeményezés a Motágh módszer a pedagógiában, bárcsak még több lenne belőle az országban. Reméljük egyszer Gödöllőre, Esztergomba és Abonyba is eljutunk!

Köszönjük az élményt, és az együtt töltött időt. A fiataloknak meg további sikeres fellépéseket kívánunk a színdarabjukkal, reméljük az itt ellesett mozdulatokat is tudják majd kamatoztatni a jövőben!

mont2 montagh

(szöveg és fotó: Pál L. Bendegúz)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük