Bagon jártunk

Múlt szombaton Bagon jártunk, a Bagázs Közhasznú Egyesület vendége voltunk, a mi vendégeink pedig egy két görög és egy spanyol zsonglőr voltak, Lek, Vasilis és Luis.

Az így előállt 5 fős nemzetközi zsonglőrcsapatot Bag közösségi házában várta már a lelkes gyereksereg, húsz borzasztó energikus 10 éves körüli vadóc fiú. Azért fiúk, mert a Bag FC ifjúsági focistáit hozták el a Bagázs szervezői.

A foglalkozás pár közös  játékkal, majd rövid zsonglőrbemutatóval indult, amit mindenféle zsonglőreszköz kipróbálása követett, volt labda, biadolo, buzogány, tányérpörgetés, poizás, karikázás, sőt akrobatikázni is lehetett.

A gyerekek borzasztóan élvezték a játékot, és a foglalkozás végén a bemutatón mindegyikük meg akarta mutatni, hogy  mit tanult.

A kaotikus, de jó hangulatú alkalom után a gyerekeket visszakísértük a közeli telepre,ahol laknak, így volt alkalom kötetlenül beszélgetni is. A külföldi vendégeinkkel is jól megértették magukat a gyerekek, tanították őket magyarul és cigányul, dalokat énekeltek, spanyol dalokat tanultak.

Köszönjük Bagázs!

 

IMG_9152 IMG_9154 IMG_9155 IMG_9157 IMG_9161 IMG_9165 IMG_9168 IMG_9169 IMG_9179 IMG_9204 IMG_9207

(írta: Szabó Márton)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük