Újra Cirkusztábor volt Sajókazán

Február utolsó hétévégjén végre megint Cirkusztábor volt Sajókazán. Hosszú szünet után jó volt újra itt lenni, hiszen az elmúlt fél évben a diákokkal pesten volt csak alalmunk találkozni, amikor a Trafó House cirkuszi foglalkozásain és előadásain voltunk közösen.

A táborban voltak új diákok is és voltak a régi cirkuszos társaságból sokan, de hamar összeszoktunk és egy csapatként működtünk. A budapesti ifjusági cirkuszcsoportunkból is vittünk két fiatal önkéntes zsonglőrtanárt, Liont és Jocit, akik jól beilleszkedtek, ügyesen tanítottak, és nagyon jól érezték magukat.

Most jutott idő, hogy nyugodtan együtt legyünk, sokat játszunk, gyakoroljunk, tanuljunk, barátkozzunk és nevessünk, és vasárnapra egy klassz előadást rakjunk össze.

Sok mindent csináltunk, pávatollakat egyensúlyoztunk, akróztunk, emberpiramisokat építettünk, ugróköteleztünk, és természetesen sokat zsonglőrködtünk mindenféle eszközzel.

1 akro botosok buzo lok pava pava2 piramis

Köszönjük szépen a csapat minden tagjának, a Dr. Ambédkár Iskola minden dolgozójának, és mindenkinek aki csak hozzájárult, mert nagy élmény volt ez a tábor.

Remélem hamarosan folytatjuk!

csoport

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük